Private Selskaber

Mindeværdige begivenheder som konfirmationer, jubilæer, fødselsdage og særlige mærkedage fortjener alle at blive fejret med stil:
Hos A DRESSCODE får I en ekstraordinær aften i smukke omgivelser med masser af velsmag på tallerkener og i glas.

A DRESSCODE i Nordhavn er et af de mest charmerende og stilfulde steder at afholde selskaber pga. den smukke indretning,
den histroriske bygning og den afslappede atmosfære. Og så er det nemt at komme til og fra, fordi vores adresse er så tæt på byen.

Restaurantens køkken sørger for et højt kulinarisk niveau skabt af lokale råvarer i sæson fra håndplukkede leverandører.
Og så har vi naturligvis et yderst velassorterede vinkort.

KLASSISK BRYLLUP MED ET MODERNE TWIST

Vi har mange års erfaring med at afholde bryllupper. Vi kender traditionerne, men vi blander dem også med moderne tiltag, så dagen bliver noget helt særligt. Hos os kan brudeparret slappe af, nyde festen og få snakket med gæsterne. Så sørger vi for alle detaljer og god stemning til langt ud i natten.

EN KULINARISK OPLEVELSE
Vores køkken sørger for et højt kulinarisk niveau aftenen igennem – skabt af lokale råvarer i sæson fra håndplukkede leverandører. Og så har vi naturligvis et yderst velassorterede vinkort.

SÅDAN KUNNE DIN BRYLLUPSMENU SE UD
Vi server velkomst-champagne og snacks i vores elegante lokaler. Når vejret er til det, nydes boblerne på den hyggelige terrasse. Så følger en sublim 3-retters menu med afstemte vine. Herefter er der 3 timers åben bar med vin, øl og stilfulde cocktails.

Bryllupsmenuen her koster 1.595,- pr. person. Men dette er bare et eksempel. Hos os kan I nemlig få det næsten lige som I vil have det. I behøver bare maile eller ringe til os på telefon 39 43 00 83. Så sidder vi klar til at hjælpe og inspirere, så I får præcis det bryllup, I drømmer om.

Kontakt os for booking og flere detaljer mail@addresstuborghavn.dk
Vi elsker at høre fra dig

Konfirmation på A dresscode

En konfirmation er en helt særlig dag, der fortjener at blive fejret. Hos Restaurant A DRESSCODE er jeres selskab sikret en ekstraordinær dag eller aften i stilfulde omgivelser.

TIDSRUM
Kl. 11.30 – 17.00 eller kl. 18.00 – 02.00

FORPLEJNING
-Velkomst Cremant de Bourgogne & salte snacks
-Vores 3 retters menu med vine
(menuvalg er afhængig af sæson og sammensættes med vine)
-Kaffe/the & sødt

Per person  |  1195

Kontakt os for booking og flere detaljer mail@addresstuborghavn.dk
Vi elsker at høre fra dig

 

Festlokaler i NORDHAVN, KØBENHAVN ved vandet

Hos A DRESSCODE finder du nogle af de mest stilfulde festlokaler i København: Vi har alt, hvad I behøver for at feste – fra gourmetmad og drinks til et intimt dansegulv, der gerne må danses på til ud på de mørke nattetimer.

FANTASTISKE LOKALER 10 MIN. FRA BYEN
Når der festes med store armbevægelser, er A DRESSCODE det perfekte valg. Her kan du forkæle gæsterne med lækre vinmenuer og gourmetmad på tallerkenerne – skabt af vores dygtige kokketeam. Vores hjertevarme personale sørger for et højt serviceniveau og en festlig atmosfære med plads til begejstring.

EN KLASSISK FESTMENU PÅ BYENS BEDSTE
A DRESSCODE
Hos os kan du få det næsten lige, som du vil have det. Du behøver bare maile eller ringe til os på telefon 39 43 00 83. Så skaber vi sammen et brag af en fest, som passer præcis til dig.

Kontakt os for booking og flere detaljer mail@addresstuborghavn.dk
Vi elsker at høre fra dig

BUSINESS

HVILKET MØDE SKAL DU AFHOLDE?
Hos os kan du få det næsten lige, som du vil have det. Du behøver bare maile til os på mail@addresstuborghavn.dk.
Så skaber vi sammen et brag af et arrangement, som passer præcis til dig.

STILFULDE MØDELOKALER

ARBEJDSMIDDAG
Hold møder i smukke og fredelige omgivelser 10 min fra Kbh. C. Benyt vores moderne mødefaciliteter og få serveret alt fra baristakaffe til udsøgte business-frokoster, når det passer ind i dagens agenda.

MØDELOKALER I KØBENHAVN, NORDHAVN?
Mødelokalerne hos A DRESSCODE ligger lige ud Nordhavn kajen – kun 10 min. væk fra byen. Her er arbejdsro, smukke omgivelser, stilsikker indretning, alle tænkelige mødefaciliteter og vores dygtige, nærværende personale sikrer en god service.

Vi står klar til at modtage jer i vores mødelokaler, der er populære blandt virksomheder, fordi man hos os kan fokusere på dagens agenda, mens vi sørger for alt det praktiske – og køkkenet sørger selvfølgelig for alt fra sprøde croissanter til sublime retter.

Når I trænger til en pause, kan I gå en tur langs havnekajen – eller bruge den smukke rute langs vandet til at gennemføre uhøjtidelige walk-and-talks med kunder eller kollegaer.

HVILKEN KONFERENCE ØNSKER DU AT AFHOLDE?

AFHOLD KONFERENCER I INSPIRERENDE OMGIVELSER
Afhold den næste konference i mondæne omgivelser på A DRESSCODE tæt på Nordhavns kajen. Kom gennem dagens agenda, mens vi sørger for udsøgt service, alt teknisk udstyr og gastronomi på tallerkenerne.

KONFERENCE LOKALER TÆT PÅ KØBENHAVN
Inspirerende konferencer, workshops, kurser og debatter skal holdes i inspirerende rammer. Dem finder du hos A DRESSCODE med smukt designede lokaler, sublimt køkken med lokale råvarer, hjertevarm service, alle moderne mødefaciliteter – og så kun 10 min. fra Kbh. C.

A DRESSCODEs historiske indretning er perfekt til mindre grupper, men kan snildt huse op til 60 deltagere.

HVILKET MØDE SKAL DU AFHOLDE?
Vi har sammensat en række gennemtænkte og udsøgte konferencemuligheder, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal afholde det næste store arrangement. Hvis din virksomhed har særlige ønsker, skræddersyr vi meget gerne en løsning. Kontakt os via mail@addresstuborghavn.dk.
Så skaber vi sammen et brag af et arrangemnet, som passer præcis til dig.

ÅBNINGSTIDER

FROKOST 11:00 – 15:00