OM OS

Et stykke indbydende vandkants-Danmark, hvor kogekunst til alle sanserne kombineres med udvalgte vine, og fuldendes af gæstfrihed, lækker atmosfære og havgus.

Velkomsten er storslået og spektakulær. Mødet med 180° betagende udsigt til Øresunds blå og livet i Tuborg Havns lystbådehavn, og den stilsikre indretning med sans for alt dét, en ægte storby-fortælling er gjort af. Sofaerne er af eget design og mikset med bl.a. Paustian, Georg Jensen og Rue Verte og atmosfæren altid varm, afslappet og indbydende – uanset selskabets størrelse.

Og så er vi ikke engang kommet til maden! Hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi, men tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen og det er netop denne kvalitetsbevidste og veloplagte nysgerrighed, der gør, at vores gæster besøger vores restaurant igen og igen. Og vi er blandt de få spisesteder i Hellerup, der foretrækker råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus. Alt sammen akkompagneret af vores velassorterede vinkort, som også tæller vin på glas og – naturligvis – Champagne. Leder I efter en stilfuld romantisk restaurant i Hellerup? Så er Address et besøg værd.

Velsmagende restaurant i København

Velkommen til Address. Et stykke indbydende vandkants-Danmark, hvor stor kogekunst til alle sanserne kombineres med udvalgte vine. Og fuldendes af gæstfrihed og havgus.

Velkomsten er spektakulær. Mødet med 180° betagende udsigt til Øresunds blå kombineret med en stilsikker indretning og sans for alt dét, en ægte storby-fortælling er gjort af. Atmosfæren altid er varm, afslappet og indbydende – uanset selskabets størrelse.

En kulinarisk oplevelse i Tuborg Havn

Høj kvalitet er altid afsættet. Men hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi. Vi tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen. Og netop denne veloplagte nysgerrighed, der gør, at vores gæster besøger vores flotte  restaurant i Hellerup igen og igen. Vi er desuden blandt de restauranter i København, der foretrækker at få vores råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus. Og vi kan naturligvis altid tilbyde de dejligste vine fra vores yderst velassorterede vinkort.

Address er stedet, hvor I nyder et godt glas vin eller Champagne i baren eller på terrassen ved fyraften – og måske nyder vores delikate snacks eller deler et charcuterie-bræt. Stedet, hvor I nyder et glas at gå hjem på. Og naturligvis også stedet, hvor I kan gå all-in og lade jer forkæle af 3, 4 eller 5 udsøgte retter med vine. Måske akkompagneret af live musik til en af vores musikalske stjerneaftner?

Leder I efter en madoplevelse i stilfulde omgivelser i Københavnsområdet, så er Address det helt rigtige sted!