frokost

Spis frokost I stilfulde omgivelser. Leder I efter frokostrestauranter i København, bør I udvide søgeområdet til Hellerup.
For på kajen i Tuborg Havn finder I Address Restaurant og vi byder velkommen med åbne arme
i afslappet, eksklusiv og international storby-atmosfære – og en udsøgt frokost.

snacks

Saltede mandler  |  45

Oliven  | 45

Iberico  | 45

Ansjoser – citron – sprødt brød  | 125

Østers – Gillardeau – natural  |  125

Croquetter – risotto – svampe – brøndkarse  |  100

Kaviar serveret klassisk 30 g.

Baeri  |  365

White Stugeon  |  455

Oscietra  |  545

Gold  |  695

Kaviar Tasting The Whole Lot  |  1395

frokost retter

Fjordrejer – brioche – mayonnaise – citron  |  Dagens pris

Burrata – tomat – oliven – basilikum  | 165

Pariserbøf – æggeblomme – pickles – kapers – rødbede – peberrod  |  165

Kantareller a la creme – smørstegt toast  | 155

Krabbesalat – tomat – frisée salat  | 145

Salat Niscoise – tun – ansjoser – oliven  | 185

Ved siden af

Pommes frites – mayo  |  65

Grøn salat  | 65

Smørrebrød

Marineret sild – sennep – løg – kapers – dild  |  85

Kary sild – æble – løg – radisse – kapers  |  85

Kongen af Danmark –  rødbede sild – anis – løg – creme fraiche  |  85

Smørstegt rødspættefilet – remoulade – syltet grønt – friteret kaper  |  125

Paneret rødspættefilet – rejer – mayonnaise  |  145

Rejemad – smørstegt toast  |  115

Æg – rejer – tomat – mayonnaise  |  120

Røget laks – pocheret æg – flødestuvet spinat  |  135

Address kartoffelmad – løg – bacon – mayonnaise  |  105

Roastbeef – remoulade – friterede løg – peberrod – syltet agurk  |  125

Hønsesalat – svampe – bacon  |  115

Klassisk tatar – æggeblomme – pickles – kapers – rødbede – peberrrod  |  135

Rørt tatar – æggeblomme – karse  |  125

Gammel ost – sky – løg – rom  |  125

Ost

3 slags oste – condiment – knækbrød  |  135

Dessert

Creme brûlée  |  125

Fersken – hindbær – creme anglaise  |  125

Jordbær – vanilje – pistacie – fløde  |  125

Udvalg af sødt  |  55

English Menu

snacks

SALTED ALMONDS  |  45

OLIVES  |  45

IBERICO  |  125

ANCHOVIES – LEMON – TOAST  |  125

OYSTERS – GILLARDEAU – NATURAL  |  125

CROQUETTE – RISOTTO – MUSHROOM  |  100

CAVIAR SERVED CLASSIC 30G

BAERY  |  365

WHITE STURGEON  |  455

OSCIETRA  |  545

GOLD  |  695

CAVIAR TASTING THE WHOLE LOT  |  1395

Lunch Courses

FJORD SHRIMPS – BRIOCHE – MAYONNAISE – LEMON  |  TODAYS PRICE

BURRATA – TOMATO – OLIVES – BASIL  |  165

PARISIAN BEEF – EGG YOLK – PICKLES – CAPERS – BEETROOT – HORSERADISH  |  165

CHANTERELLES A LA CREME – TOAST  |  155

CRAB SALAD – TOMATO – FRISÉE  |  145

SALAD NISCOISE – TUNA – ANCHOVY – OLIVE  |  185

Sides

CRISPY FRIES – MAYO  |  65

GREEN SALAT  |  65

Open Sandwiches

MARINATED HERRING – MUSTARD – ONION – CAPERS – DILD  |  85

CURRIED HERRING – APPLE – ONION – RADISH – CAPERS  |  85

KING OF DENMARK – BEETROOT HERRING – ANIS – ONION – CREME FRAICHE  |  85

PAN FRIED FILET OF PLAICE – REMOULADE – PICKLES – FRIED CAPERS  |  125

FILET OF PLAICE – SHRIMPS – MAYONNAISE  |  145

SHRIMP – BUTTER TOAST  |  115

EGG – SHRIMP – TOMATO – MAYONNAISE  |  120

SMOKED SALMON – POACHED EGG – CREAMED SPINACH  |  135

POTATO – ONION – BACON – MAYONNAISE  |  105

ROAST BEEF – REMOULADE – FRIED ONIONS – HORSERADISH – PICKLED CUCUMBER  |  125

CHICKEN SALAD – MUSHROOM – BACON  |  125

CLASSIC TARTARE – EGG YOLK – PICKLES – CAPERS – BEETROOT – HORSERADISH  |  135

MIXED TARTARE – EGG YOLK – CRESS  |  125

OLD CHEESE ” GAMMEL OST” – SKY – ONION – ROM  |  125

Cheese

3 TYPES CHEESE – condiment – CRAKKER BREAD  |  125

Dessert

CREME BRÛLÉE  |  125

PEACHES – RASPBERRY – CREME ANGLAISE  |  125

STRAWBERRIES – VANILLA – PISTACIO – CREAM  |  125

PETIT FOUR  |  65