


AFTEN
Høj kvalitet er altid afsættet. Men hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi.
Vi tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen, og netop denne unikke og veloplagte nysgerrighed
der gør, at vores gæster besøger vores hyggelige restaurant i Hellerup igen og igen.
Vi er desuden blandt de restauranter i København, der foretrækker at få vores råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus.
snacks
Saltede mandler | 45,-
Oliven | 45,-
Iberico | 45,-
Ansjoser – citron – sprødt brød | 125,-
Østers – Gillardeau – natural | 125,-
Croquetter – risotto – svampe – brøndkarse | 100,-
Kaviar serveret klassisk 30 g.
Baeri | 365,-
White Stugeon | 455,-
Oscietra | 545,-
Gold | 695,-
Kaviar Tasting The Whole Lot | 1395,-
FORRETTER
FJORDREJER – BRIOCHE – MAYONNAISE – CITRON | DAGENS PRIS
BURRATA – TOMAT – OLIVEN – BASILIKUM | 165
FOIE GRAS TERRINE – KOMPOT – SPRØDT BRØD | 185
KANTARELLER A LA CREME – SMØRSTEGT TOAST | 175
KRABBESALAT – TOMAT – URTER | 175
HOVEDRETTER
STEGT PIGHVAR – BLOMKÅL – LØG – ÆRTER – FUMÉ | 295
HELLEFLYNDER – KANTARELLER – MAJS – MUSLING BEURRE BLANC | 275
PLUMA IBERICO “SKULDER AF IBERICO” –
LØG – KAROTTER – SAUCE BORDELAISE | 265
RØRT TATAR – POMMES | 245
RIBEYE – BEARNNAISE – RØDVINSSAUCE – POMMES | 345
DANSK SORT HUMMER – MAYO – GRØN SALAT – BRIOCHE | HALV/HEL – 250/495
KAPTAJN BURGER – SERVERES KUN SØNDAG | 165
WIENERSCHNITZEL – SERVERES HVER SØNDAG | 185
HUSMANDSKOST MANDAG-TORSDAG | 185
Ved siden af
JORDSKOKKER | 95
POMMES FRITES | 65
SAUCE BEARNAISE | 55
NYE KARTOFLER | 65
STEGT FOIE GRAS | 85
GRØN SALAT | 65
ost
3 SLAGS OST – CONDIMENT – KNÆKBRØD | 135
Dessert
CREME BRÛLÉE | 125
FERSKEN – HINDBÆR – CREME ANGLAISE | 125
JORDBÆR – FLØDE – VANILJE CREME | 125
UDVALG AF SØDT | 65
Børnemenú
RØDSPÆTTEFILET MED GRØNTSAGSTÆNGER& POMFRITTER | 165
BØF AF DANSK KVÆG MED GRØNTSAGSTÆNGER & POMFRITTER | 165
Dinner
snacks
SALTED ALMONDS | 45
OLIVES | 45
IBERICO | 125
ANCHOVIES – LEMON – TOAST | 125
OYSTERS – GILLARDEAU – NATURAL | 125
CROQUETTE – RISOTTO – MUSHROOM | 100
CAVIAR SERVED CLASSIC 30G
BAERY | 365
WHITE STURGEON | 455
OSCIETRA | 545
GOLD | 695
CAVIAR TASTING THE WHOLE LOT | 1395
Starters
FJORD SHRIMPS – BRIOCHE – MAYONNAISE – LEMON | TODAYS PRICE
BURRATA – TOMATO – OLIVES – BASIL | 165
FOIE GRAS TERRINE – COMPOT – TOAS | 195
CHANTERLLES A LA CREME -CRISPY TOAST | 175
CRAB SALAD – TOMATO | 175
Mains
FRIED TURBOT – CAULIFLOUR – ONION – PEAS – FUMÉ | 295
HALIBUT – CHANTERLLES – CORN – MUSSEL BEURRE BLANC | 285
PLUMA IBERICO “SHOULDER OF IBERICO”
– ONION – CARROTS – SAUCE BORDELAISE | 275
MIXED TARTARE – FRITTES | 265
RIBEYE – BEARNNAISE – RED WINE SAUCE – FRITTES I 345
DANISH BLACK LOBSTER
– MAYO – GREEN SALAD – BRIOCHE | HALF / WHOLE – 250/495
DISH OF THE MONDAY TO THURSDAY | 185
CAPTAINS BURGER ONLY ON SUNDAY | 165
WIENERSCHNITZEL ONLY ON SUNDAYS | 185
Sides
JERUSALEM ARTICHOKE | 95
SAUCE BEARNAISE | 55
CRISPY FRIES | 65
NEW POTATOES | 75
FRIED FOIE GRAS | 85
GREEN SALAD | 65
Cheese
3 TYPES CHEESE – CONDIMENT – CRACKER BREAD | 135
Dessert
CREME BRÛLÉE | 125
PEACHES – RASPBERRY – CREME ANGLAISE | 125
STRAWBERRIES – CREAM – VANILLA | 125
PETIT FOUR | 65
Kids Menu
FILLET OF PLAICE, CRUDITIES & CRISPY FRIES | 165
DANISH FILLET OF BEEF, CRUDITIES & CRIPSY FRIES | 165