AFTEN

Høj kvalitet er altid afsættet. Men hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi.
Vi tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen, og netop denne unikke og veloplagte nysgerrighed
der gør, at vores gæster besøger vores hyggelige restaurant i Hellerup igen og igen.
Vi er desuden blandt de restauranter i København, der foretrækker  at få vores råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus.

snacks

Saltede mandler  |  45,-

Oliven  | 45,-

Iberico  | 45,-

Ansjoser – citron – sprødt brød  | 125,-

Østers – Gillardeau – natural  |  125,-

Croquetter – risotto – svampe – brøndkarse  |  100,-

Kaviar serveret klassisk 30 g.

Baeri  |  365,-

White Stugeon  |  455,-

Oscietra  |  545,-

Gold  |  695,-

Kaviar Tasting The Whole Lot  |  1395,-

FORRETTER

FJORDREJER – BRIOCHE – MAYONNAISE – CITRON  |  DAGENS PRIS

BURRATA – TOMAT – OLIVEN – BASILIKUM  |  165

FOIE GRAS TERRINE – KOMPOT – SPRØDT BRØD  |  185

KANTARELLER A LA CREME – SMØRSTEGT TOAST  |  175

KRABBESALAT – TOMAT – URTER  |  175

HOVEDRETTER

STEGT PIGHVAR – BLOMKÅL – LØG – ÆRTER – FUMÉ  |  295

HELLEFLYNDER – KANTARELLER – MAJS – MUSLING BEURRE BLANC  |  275

PLUMA IBERICO “SKULDER AF IBERICO” –
LØG – KAROTTER – SAUCE BORDELAISE  | 
265

RØRT TATAR – POMMES  |  245

RIBEYE – BEARNNAISE – RØDVINSSAUCE – POMMES  |  345

DANSK SORT HUMMER – MAYO – GRØN SALAT – BRIOCHE  |  HALV/HEL – 250/495

KAPTAJN BURGER – SERVERES KUN SØNDAG  |  165

WIENERSCHNITZEL – SERVERES HVER SØNDAG  |  185

HUSMANDSKOST MANDAG-TORSDAG  |  185

Ved siden af

JORDSKOKKER  |  95

POMMES FRITES  |  65

SAUCE BEARNAISE  |  55

NYE KARTOFLER  |  65

STEGT FOIE GRAS  |  85

GRØN SALAT  |  65

ost

3 SLAGS OST – CONDIMENT – KNÆKBRØD  |  135

Dessert

CREME BRÛLÉE  |  125

FERSKEN – HINDBÆR – CREME ANGLAISE  |  125

JORDBÆR – FLØDE – VANILJE CREME  |  125

UDVALG AF SØDT  |  65

 

Børnemenú

RØDSPÆTTEFILET MED GRØNTSAGSTÆNGER& POMFRITTER  |  165

BØF AF DANSK KVÆG MED GRØNTSAGSTÆNGER & POMFRITTER  |  165

Dinner

snacks

SALTED ALMONDS  |  45

OLIVES  |  45

IBERICO  |  125

ANCHOVIES – LEMON – TOAST  |  125

OYSTERS – GILLARDEAU – NATURAL  |  125

CROQUETTE – RISOTTO – MUSHROOM  |  100

CAVIAR SERVED CLASSIC 30G

BAERY  |  365

WHITE STURGEON  |  455

OSCIETRA  |  545

GOLD  |  695

CAVIAR TASTING THE WHOLE LOT  |  1395

Starters

FJORD SHRIMPS – BRIOCHE – MAYONNAISE – LEMON  |  TODAYS PRICE

BURRATA – TOMATO – OLIVES – BASIL  |  165

FOIE GRAS TERRINE – COMPOT – TOAS  |  195

CHANTERLLES A LA CREME -CRISPY TOAST  |  175

CRAB SALAD – TOMATO  |  175

Mains

FRIED TURBOT – CAULIFLOUR – ONION – PEAS – FUMÉ  |  295

HALIBUT – CHANTERLLES – CORN – MUSSEL BEURRE BLANC  |  285

PLUMA IBERICO “SHOULDER OF IBERICO”
– ONION – CARROTS – SAUCE BORDELAISE  | 
275

MIXED TARTARE – FRITTES  |  265

RIBEYE – BEARNNAISE – RED WINE SAUCE – FRITTES  I  345

DANISH BLACK LOBSTER
– MAYO – GREEN SALAD – BRIOCHE 
|   HALF / WHOLE – 250/495

DISH OF THE MONDAY TO THURSDAY  |  185

CAPTAINS BURGER ONLY ON SUNDAY  |  165

WIENERSCHNITZEL ONLY ON SUNDAYS  |  185

Sides

JERUSALEM ARTICHOKE  |  95

SAUCE BEARNAISE  |  55

CRISPY FRIES  |  65

NEW POTATOES  |  75

FRIED FOIE GRAS  |  85

GREEN SALAD  |  65

Cheese

3 TYPES CHEESE – CONDIMENT – CRACKER BREAD  |  135

Dessert

CREME BRÛLÉE  |  125

PEACHES – RASPBERRY – CREME ANGLAISE  | 125

STRAWBERRIES – CREAM – VANILLA  |  125

PETIT FOUR  |  65

Kids Menu

FILLET OF PLAICE, CRUDITIES & CRISPY FRIES  |  165

DANISH FILLET OF BEEF, CRUDITIES & CRIPSY FRIES  |  165